开放注册中
搜索

[天河]上社银池YC体验报告

1013255880 发表于 2017-7-25 19:34 | 显示全部楼层 |阅读模式
        消费时间:2017-07-01
        场子:YC.休闲会所中心
        地址:天河上社
        价格:398
        技师数量:100
        联系方式:
此处内容已经被系统隐藏,请输入密码查看

密码: 

输入密码2023查看本贴隐藏内容

由于住得近,算系主场了,年后大量JS流动,好多号码都换咗人。
因为对YC比较熟悉,有时会同附近的朋友过去交流下,不过本L都系习惯独狼出行,一般都2点之后了,平时都系加班应酬后再过去。
个场一般有两种“产品”,两百几的泰式FJ,我没试过,听讲系JS剥离上部防护AM后再开战;另一种就系我一直都做嘅388,乜式就冇记了,JS有时会文雅D咁讲”香薰“,就系BT咯。
流程就好简单,入场,攞手牌,有预约就报BZ同手机尾四,冇预约就直接入去换衫冲凉。淋浴环境一般,用嘅系山寨牌子洗发水同浴液,人多时仲会水压不足,不过老场,系咁噶啦。。
12点前有自助火锅,自助餐,之后就得厨师整嘅腩面之类嘅填肚餐,我一般落钟后先去整翻碗。
入正题,如果冇预约,入到去揾个BZ点钟就得了,预约与否价格都一样,呢个场有会员卡就优惠几十蚊左右,由于随身带住张卡比较尴尬,所以好少带住去用得到。
入面嘅欢乐小天地(P房)都有门,唔需要话好似一D场咁要个JS搬块壁画过去挡-_-..
FW流程就大致一样,先AM倾下计,然后JS就去攞装备,一般10几分钟左右,翻到嚟佢地都会好自觉咁见龙卸甲,然后就MY背脊咯,BT咯,再翻转你咯,食你咯。。翻云覆雨后JS会出去收衫(整理一下大概又10几分钟),然后一般翻到嚟都落钟咯,我试过嘅JS都好按流程做, 好少话偷工减料,有唔同嘅就只系每个人嘅风格咯。
号码方面可以提供嘅信息比较少,180定181唔系好记得,反正有个高挑D嘅年后已经唔见咗;216人就比较搏命FW起身好落力,170+模特身高,波同样就见仁见智;152啊,218果D红牌就依然要提早一两日预约,258嘅FW会令你X尽人亡....
综合起身,JS我都未见过差得好离谱嘅,反正就唔系驱风去湿嘅大妈场,每晚8点有阅兵,可以指点江山mark心仪嘅num,JS都好后生。
环境方面基本可以参考海珠区嘅YM啊,区庄嘅HSWG(海上王宫),等一D老场,我就唔上图了,其实都冇影相嘅习惯。。。
如果要BZ电话,可以PM我,唔系帮佢做广告,不过自从上年好出名果个许BZ走咗之后,我就一直揾佢了,讲到尾,都系男人老狗了解翻自己人多D,至少佢推荐得俾我嘅都OK啊。。。姓郭嘅,应该都唔少老L识得了最大的问题是,388元的价格,还不是每个技师都给你KB的,不少快出时改手打,DL服务更是少之又少。至于,环境参考YM.,指的是没装修之前的YM.吧。
xurongdadi 发表于 2017-7-25 22:44 | 显示全部楼层

精辟,值得一看
jiangcr81 发表于 2017-7-25 22:59 | 显示全部楼层

特意来顶一发楼主
royas 发表于 2017-7-25 23:15 | 显示全部楼层

又有心得报告
gesiemens 发表于 2017-7-25 23:26 | 显示全部楼层

写得不错。。。
a53587990 发表于 2017-7-25 23:59 | 显示全部楼层

精辟,值得一看
外汇之门 发表于 2017-7-26 00:01 | 显示全部楼层

不是现在降价了,有折打啊
buptshj 发表于 2017-7-26 02:01 | 显示全部楼层

复制帖的早就看过了
12206225 发表于 2017-7-26 04:40 | 显示全部楼层

这个价钱有点高了
daoli 发表于 2017-7-26 05:55 | 显示全部楼层

路过,看不懂,拿分走人