开放注册中

[白云]西槎路JSW金沙湾休闲会馆体验 海底捞月同DL真係做得好爽

xuyuanjin123 发表于 2017-8-20 15:50 | 显示全部楼层 |阅读模式
        消费时间:2017-08-16
        场子:JSW休闲会馆
        地址:广州白云区西槎路
        价格:448+10小费=458
        技师数量:50

晚上10点3落班返咗屋企换咗件衫。跟住搭夜车去体育西转车。係度等咗成半个钟都见唔到夜35,就打咗电话俾齐信BZ,问距之前LY发帖提供嘅198、195同185係唔係度,点知答复唔係没咗就休息。心林林下,费事去到搵唔到心SHUIJS顶心口。咁岩见到部夜19,就马上车。跟住俾电话聚SHUI湾问BZ传说中嘅巨无霸886有没上班。答复有,即刻叫距同我留钟。跟住去到富力半岛落车再转夜3。去一次聚SHUI湾真罗命。转咗三趟车。
12点40分终于到咗聚SHUI湾,近排腰酸骨疼。先去蒸咗一蒸跟住冲凉换衫。小弟FW一般啦!唔知係咪多人,开柜都要等。跟住入到大厅。人唔算多,不过都唔少。肚有D饿,去餐厅吃D野先。见到都係晚餐D剩菜,就叫明档煎咗份丹同吃咗D炒面。吃野途中BZ俾电话来,问我到未,话886岩岩上咗钟。叼!又话同我留。吃完叫咗BZ过来,问886要等几呐。后来一问已经排咗两个钟,话上完就唔接了。我顶你个肺,我山长SHUI远来到,你话唔接。跟住问距868同828係唔係度,点知距话都係上早班。问距有没好介绍。一唔係高挑没玻,就係有玻但SHUI桶身材。咁小係唔要啦!心林宜家都1点几。
训到第日再点828或868。本人唔尝试没推荐嘅号码或唔识个JS,费事晒钱又受气!点知我训到2点半个BZ过来同我讲886可以上钟。因为人多叫我自己上三楼台钟带过去,来到房间门口个妹纸已经企係门口,第一感觉就係对车头灯几大,应该有LY讲嘅D。身材比例几好,没咩肚腩。不过个样就嘛嘛哋!唔讲嘢仲几好,一讲嘢就觉得个嘴好大!跟住入房FW。个妹纸好多嘢讲都几姣。按咗十几分钟就出去罗野,返来已经把BAR除咗,跟住除件衫,一睇那双玻有没理由生到咁靓啊!跟住问距天生定係整过。距好够老实同讲係隆嘅!后来揸咗揸真系手感麻麻。跟住就係例行MY DL BH KJ。
呢度要讲下个妹纸DFW真係做得几好,有其海底捞月同DL真係做得好爽。可以补救返距个样唔靓。同埋KJ没牙齿印。好舒服。可惜就係没KB。之前睇过LY发贴得833可以KB。但岩问BZ话已经没做。
总体来讲886FW同身材係唔错嘅。跟住係AM房训到第日中午,吃完饭冲凉走人。跟住买单电话BZ预约平咗10蚊。448+10小费=458.宜家BT场来讲算平了
culexiong 发表于 2017-8-20 17:07 | 显示全部楼层

睇下咩料先…
13075186359 发表于 2017-8-20 17:08 | 显示全部楼层

默默的回复,只是为了看更丰富的帖内容!
inter69 发表于 2017-8-20 17:08 | 显示全部楼层

空即是色…色即是空;
laolang 发表于 2017-8-20 17:12 | 显示全部楼层

碌鸠一震,喷精走人吧!
jiejie3324188 发表于 2017-8-20 17:13 | 显示全部楼层

我就路过打酱油的,顺便顶一下楼主~
dearshengo2008 发表于 2017-8-20 17:13 | 显示全部楼层

今天没事来逛逛,看了一下,感觉相当的不错。
mingji1103 发表于 2017-8-20 18:30 | 显示全部楼层

这个有点贵啊
周慕云 发表于 2017-8-20 18:34 | 显示全部楼层

尼玛啊,大妈场收6J,这里的素质一年比一年差,我3年前的主场
随即飞走 发表于 2017-8-20 18:36 | 显示全部楼层

原来这样,,
撒拉黑 发表于 2017-11-13 11:56 来自手机 | 显示全部楼层
路过看看,顺路留下足迹