开放注册中

[白云]lph多字介绍

87115844 发表于 2019-1-17 17:01 | 显示全部楼层 |阅读模式
        白云岗贝路
        联系方式:
此处内容已经被系统隐藏,请输入密码查看

密码: 

输入密码2023查看本贴隐藏内容

地址白云岗贝路,288係正规,380、420、450分别係b牌、a牌、超a牌嘅价格,后三个价格可能记唔得清具体数字,加减十几二十蚊左右,都係出一次嘅价格,出两次价格大概係410+、450、500+。去之前一定要预约,去之前一定要预约去,之前一定要预约,重要嘅讲三次,否则288套餐。推两个bz联系方式(分别为早班同晚班),手机即微信,需要自行购买。
   硬件方面算过还可以,吃嘅嘢一般般。工作日去无甘多人,周末去夜晚基本上满人。提一下,走人个阵小弟会问拿小费,bl脸皮厚,次次都唔理佢。
   转入ly最关心嘅fw方面,tq、dl、my、t.脚板抵(带膜)、kb。之前去係全l,而家好似要着nk,个人觉得影响唔大。上路未试过,bl亦都唔会试。下路可以m(有js要bl帮佢t,bl当然唔会),部分js可以zr,提前减好手指甲啊.. js嘅话,超a牌得2个,num係808、898。a牌有880、821、806、886、850等等...b牌就不细讲。三种js嘅区别:a牌比b牌样靓d、车身.好d,超a係颜值再好d;三种jsFW.方面都唔会差太多,不过超a牌无甘好,哈哈,毕竟人地RR.都爆满。选a牌体验应该都唔会差。嗯,补充一下,有SF.ly选项,js上钟嘅阵会问需唔需要,价格好似係加一半,bl未试过。
andrew60201 发表于 2019-1-17 19:04 | 显示全部楼层

那里太塞车要夜深再行动
jackzengyx 发表于 2019-1-17 19:54 | 显示全部楼层

先看看 ,下次再去
wowo99199 发表于 2019-1-17 23:02 | 显示全部楼层

没蒲典积分了,,,,
leonou 发表于 2019-1-18 14:38 | 显示全部楼层

4金好贵啊,先不买了
jun_102 发表于 2019-1-19 17:29 来自手机 | 显示全部楼层
898又回来了??记得不做啦
june81717089 发表于 2019-1-30 20:07 来自手机 | 显示全部楼层
SF  LY 是什么?
seyou 发表于 2019-1-31 12:33 来自手机 | 显示全部楼层
898,808都没有做了