开放注册中

[黄埔]南岗旧场 新远景 体验报告

bg12345 发表于 2019-1-21 18:01 | 显示全部楼层 |阅读模式
        开发区东区

地方好好稳,就系酒店旁边,车停楼下,直接电梯上2楼就得了。停车免费3小时,4蚊一个钟。设施相当陈旧,入到水房,得6格定7格XZ.房,非常细。洗头水 沐浴露 比较劣质。桑拿房都非常细。
浴衣有味道,果断选择一次性。15蚊一套。水房小弟有臭狐,成个水房都系臭狐味,超级扑街。
冇休息区 ,冇自助餐,X.完直接放我系一件沐足房,唔催都冇人理。经理介绍按摩两个价:198推油。428自己感受果断428飞机我自己都识打啦。F.间就系水房旁边。入F.等女,F.间比较细,冇房门。最后系垃圾袋挡住就算啦。
FW.内容都系老三样,KB场。我个JS车身.ok,裸车身长.168,湘妹子 Bcup FW.水平比较差,催人。可能系因为之前拒绝咗距做QT。
要我私人俾400 可以做。但系又唔俾做出声。我就梗系唔叼距啦。
最后只能草草了事。
最后评定呢个场,两星。可以唔去就唔好去啦。
yyjooooooo 发表于 2019-1-21 23:46 | 显示全部楼层

先拿个 1金
yyzzpp 发表于 2019-1-21 23:50 | 显示全部楼层

偏远地区的都差么
aquarius_126 发表于 2019-1-22 09:57 | 显示全部楼层

这么茶呀,不值得
可恶的啊啊 发表于 2019-1-22 10:27 | 显示全部楼层

这个名字好熟悉,好像去过
blue 发表于 2019-3-29 13:09 来自手机 | 显示全部楼层
blue 发表于 2019-3-29 13:09 来自手机 | 显示全部楼层
blue 发表于 2019-3-30 22:36 来自手机 | 显示全部楼层