开放注册中

[白云]LZZ满意之旅

ohyes 发表于 2017-11-4 17:28 | 显示全部楼层 |阅读模式
        消费时间:2017-10-07
        场子:绿之州
        地址:白云大道北
        价格:409/429
        技师数量:30+

之前发过一遍去白云LY噶贴,有几个狼友睇完竟然话系广告贴!我都费事解释咁多,反正我从来唔发所谓噶广告贴,所有内容都系真实发生,信不信由你!
早前系论坛睇过有LZZ噶贴,对于未去过噶场,确实又系几有兴趣,决定同个兄弟继续踩新场!
呢段时间忙,所以一直冇发贴,依家先补发.
由于消费噶时间系国庆假期最后一日,下午5点左右嚟到,所以根本冇几个人。场足够大,够新,目测休息厅有100+张椅。网吧,桌球,餐厅都有,食噶品种唔算多,味道都系一般,毕竟呢个唔系主,所以还算过得去!冇买联系方式,所以冇预约JS.,去到领牌换衫冲凉到休息室,座低一阵就有个女BZ过嚟招呼,估计果日人品大爆发,竟然俾我乱讲都讲中上一任BZ姓氏,哈哈,以为我地系老客户,结果送左间vip房,爽!
讲翻正题,上钟,房间拆门就肯定噶啦,估计10月过后所有场所都会重新安装,房间有微光,可以睇到JS.样貌身材!之前同BZ讲过要求,所以安排得还算可以,唔老,唔丑,唔肥!90后海南人1.6米左右,有肉感但唔算肥,够手感,懒得换!
一开始贴住你跳跳舞,跟住要你揽住跳,当然你双手可以随便放,反正JS.都唔会同你客气,照样会摸你dd!一段尬舞后,上床T.光,开始服务,全身MY、BT,MY过程中经过啫啫位置会先帮你C.几吹含几含,等你爽一爽,再停低继续全身MY。呢个JS.功夫确实唔错,够认真,连耳窝都用舌头清洁得干干净净,两边各两次,爽!DL,必须要点赞噶项目,认真、非常认真,时间长又够深入,然后再申个头系两腿之间继续吹,MY全身之后就正在开始帮你C.出嘢啦,舒服、冇齿感、有配音、够听话,叫距点吹就点吹,快慢随你,可以SH.,可以69,冇异味,呢个JS.唔系好中意指入同吻鲍鱼所以我冇强迫,当系顺便帮其他LY问清楚。吹到差唔多,轮到我指定动作,含住我条7,等我叼距个口,一轮狂插之后爆射,搞掂收工!清洁之后翻嚟按摩吓倾倾计,由于选择A牌429,比A牌409的多20分钟,所以有时间剩,服务过程一样,只系时间长一些!有B牌,BZ话相对年纪大少少,样貌差些少,价格好像是369还是389,唔系好记得!我觉得既然出得嚟玩,就唔好在乎果一百几十,要好噶!
出电梯返房间休息吓冲个凉,食个宵夜,终于可以好好咁训返一觉(VIP房间空调开25度都冻到顶唔顺,要加棉被先可以训)。一直到第二日中午12点先起床刷牙冲凉退房走人。
个人觉得呢个场俾我感觉起码值80分,服务员有礼貌,都算有性价比,起码我个人觉得满意,值得我会再去过!
差少少唔记得报JS.号码,好似系681,朋友果个都系老乡,瘦一d,BoBo细少少,一样年轻
假如有LY想去,但系怕BZ唔讲真话噶,可以私聊我,我俾个方式你,BZ听完就会知道我系边个BZ留有我联系方式(因为微信清除僵尸好友把BZ的微信删除了)
asd123456 发表于 2017-11-4 18:05 | 显示全部楼层

抢到沙发不错
ZandraLars 发表于 2017-11-4 19:01 | 显示全部楼层

有啥子韩再芬
stanleychan 发表于 2017-11-4 19:13 | 显示全部楼层

什么都要金币,真是吃亏啊....小狼伤不起
ljq 发表于 2017-11-4 19:30 | 显示全部楼层

就一BT场吧,有什么好玩的
超人内内外穿 发表于 2017-11-4 19:56 | 显示全部楼层

LLZ是哪里??
blackbrume 发表于 2017-11-4 22:10 | 显示全部楼层

j具体是哪个厂子
beyond2529 发表于 2017-11-4 22:49 | 显示全部楼层

没有金币,路过赚金币
hredy 发表于 2017-11-4 23:21 | 显示全部楼层

LLZ是什么场?
plm 发表于 2017-11-4 23:24 | 显示全部楼层

原来是LZZ,半tao.场来说服务还是不错的
真诚与你 发表于 2017-11-6 00:48 | 显示全部楼层
谢谢楼主分享
hk2135 发表于 2017-11-7 00:27 | 显示全部楼层
同问,lzz是什么场?
PPPKKK 发表于 2017-11-8 03:29 | 显示全部楼层
agfffffffffffffffffff