开放注册中

[番禺]石楼XY翔盈降落两次

消费时间:2017-09-08
        场子:XY
        地址:石楼
        价格:248

果晚三四点同个兄弟饮完酒话唔想开车就系旁边开房住,我话禁早三点都未够,就去洗下脚,,讲好我先上去,,点知条七头仔后尼缩沙,,自己去开房训,我上去先去洗脚部问,,个经理好西叼西,咩都话正规,你试下就知,,我心大心细,,死问有无大保健。。距死话唔知系咩,,于是都系去推油,,点知尼件一入尼。。我话OK。。我直接就问有咩服务。。距直接有爽快话有FJ。环境唔错。。个场好旺下,,房间刻意调到D灯光好暗。门有块好细下的玻璃,,不过系好濛的。。且房间上钟就会调到好暗,,根本看唔到里面做也七。穿装系假和服,即系类似和服果种款式同质地,所以条裙你好轻易就翻起晒尼睇。。不过光线好暗。。睇鬼咩。。实际50分钟就全部服务完,第一次出完距话去洗手同掉“垃圾”,又厄几分钟,好正常嗟,,返到尼就叫我去冲凉,明显浪费时间的。。我话唔想冲就无去,,之后就随意按下过无几奈,,我话按下面啦,距就又罗D油按,,我出手摸时,距话唔可以摸禁耐。。跟住弹句,叫我摸多阵就距提前走先,我话那出多一次,距话正常要加钱,不过见到禁好倾,距又提前二三十分钟走。大家着数。所以就成交。
总体248降落两次,还算OK。
hww19861110 发表于 2017-9-14 15:53 | 显示全部楼层

感觉一般吧,没大保健
mm1314520 发表于 2017-9-14 15:59 | 显示全部楼层

切 水货这个
522704147 发表于 2017-9-14 16:35 | 显示全部楼层

回复一下!
more123 发表于 2017-9-14 16:41 | 显示全部楼层

如果不是降落2次 248就贵了 一次打真枪才250 就在yx附近
100322 发表于 2017-9-14 16:56 | 显示全部楼层

再回一次填补亏空
shizhi 发表于 2017-9-14 16:59 | 显示全部楼层

就是说正常得是FJ.一次248咯
cheerupj2 发表于 2017-10-15 15:57 | 显示全部楼层
是说正常得是FJ.一次248
ccm 发表于 2018-6-8 14:54 来自手机 | 显示全部楼层
more123 发表于 2017-9-14 16:41
如果不是降落2次 248就贵了 一次打真枪才250 就在yx附近

打真枪在哪?