开放注册中

[黄金海岸]SYF 95场的二次体验

babyhoto 发表于 2020-8-26 17:54 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
568+368

滨江东路SYF开咗有十几年啦…之前听LY讲话系商务95场,就一个字!贵…
言归正传,之前通过朋友拿到BZ WX!一于去一探究竟…约好BZ,拿SP,去CL!没免费YF,只有20蚊的!
内部环境,光亮,对住条江,景色没得讲,自助餐没吃过,唔知好唔好!
主题…我去左两次,第一次去系SF,因为呢度分AB牌,B牌568 A牌888  都系90分钟…如果想SF就原基础上+170 不过就变成70分钟!呢个睇个人霖法啦!第一次去当然要试一试,!问过BZ话没得拣人,一系就拿SP时就讲清楚约边个JS…
    第一次…入到FJ,两位JS已经等紧,两个都有170左右!不过一个F,一个S,我心霖系咪SF所以一个好一个差呀!所以我全程基本都系同S过个HD…95场应该有的都有!过程不表…S过个JS号码603
    第二次点左个935,.B牌…BZ推荐的!我就霖真系有人点A牌做95??888呢个已经吓退我了
JS有172高左右!车身光滑,B+ 广东人,同声同气,最紧要系佢噶DL,真系一流!服务可以!TQ有一手!唔知系咪同声同气关系,最后多+368升级左!放飞左自我,最好结数我荷包就心痛!568+368………………
    有个小分享,呢度由你行到FJ途中,JS要系门口出门等LY的,所以你有可能会叫到不同的JS,觉得OK记住问号码
    当然升唔升级就睇大家点霖,出得黎玩就唔好霖甘多,想做就做!
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-28 17:13 来自手机 | 显示全部楼层
zzy12345 发表于 2020-8-28 15:55
老哥能分享下Bz联系方式

wxh13544458008     卑你,自己睇住办!价钱有点贵喔!
空是空 发表于 2020-8-26 22:24 | 显示全部楼层
有DL应该系95场,568几次呀?+368升级咩?
q3711758 发表于 2020-8-26 22:34 | 显示全部楼层
努力稳钱啦
ydymdaq 发表于 2020-8-27 08:11 来自手机 | 显示全部楼层
一个f一个s啥意思
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-27 08:40 来自手机 | 显示全部楼层
peterlai2 发表于 2020-8-26 20:26
升级系98?

对的!就是有点贵
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-27 08:41 来自手机 | 显示全部楼层
空是空 发表于 2020-8-26 22:24
有DL应该系95场,568几次呀?+368升级咩?

98呀!不过就系得一次…贵到死
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-27 08:41 来自手机 | 显示全部楼层
ydymdaq 发表于 2020-8-27 08:11
一个f一个s啥意思

一个肥,一个瘦
zymbox 发表于 2020-8-27 13:08 来自手机 | 显示全部楼层
加钱升级服务楼主幸福
a89229780 发表于 2020-8-27 16:03 | 显示全部楼层
咁贵不如直接去南美
zzy12345 发表于 2020-8-28 15:55 来自手机 | 显示全部楼层
babyhoto 发表于 2020-8-27 08:41
一个肥,一个瘦

老哥能分享下Bz联系方式
傻子一个 发表于 2020-8-29 16:06 | 显示全部楼层
wxh13544458008    兄弟,用户不存在哦,麻烦检查一下,谢谢
zzy12345 发表于 2020-9-3 22:32 | 显示全部楼层
babyhoto 发表于 2020-8-28 17:13
wxh13544458008     卑你,自己睇住办!价钱有点贵喔!

用户不存在啊,难道设置了不可加好友?

新手仔 发表于 2021-1-3 22:34 来自手机 | 显示全部楼层
兄弟能不能介绍一下部长vx