开放注册中

东晓南JYW分享日记

babyhoto 发表于 2020-8-24 16:30 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
   游走论坛一周,发现有LY推荐JYW性价比超高,果断加LY WX帮手约一约!BZ微X基本不通过,现在好多场都是甘,都系L狼带X狼入场!
   废话唔多讲,重点559,2K,90分钟!周一,三,五,9点前优惠50…其中3位超A牌729…大家睇住荷包稳吃
   今次体验JS 91号!车身光滑,中下通,X得A,不算F,但都唔算瘦!FW一流(FW控强推),配合度高,卑你一种拍AV的感觉,X奴请忽略!!过整不提,95场应该有都有!但其中有咬JZ,其他地方无,新奇野!JYW就我个人而言!绝对有下次…
honker 发表于 2020-8-25 11:16 来自手机 | 显示全部楼层
现在广告都很牛逼
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-24 23:05 来自手机 | 显示全部楼层
ly159 发表于 2020-8-24 20:38
DM场。。连91都能摆上台面了,X说A都大了,应该是A-,肚子上有刨腹产的疤,态度不错,但硬件确一般。。

青菜萝卜,各有所好,讲明了服务一流!其他一般,可以忽略…500蚊就想稳X大,身材好,颜值高!2K…你怕是想多了,兄弟…再加上你不是全部上完就不要说是DM场,一两个不代表什么!每一间厂都会有雷,只是大家遇唔遇到
ly159 发表于 2020-8-24 20:38 来自手机 | 显示全部楼层
DM场。。连91都能摆上台面了,X说A都大了,应该是A-,肚子上有刨腹产的疤,态度不错,但硬件确一般。。
qweqwe123321 发表于 2020-8-24 18:03 来自手机 | 显示全部楼层
这也叫性价比,我的509也是k2,海珠区,超a牌也就609,很嫩
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-24 18:15 来自手机 | 显示全部楼层
qweqwe123321 发表于 2020-8-24 18:03
这也叫性价比,我的509也是k2,海珠区,超a牌也就609,很嫩

减完系一样的!有免费YF
空是空 发表于 2020-8-24 19:03 | 显示全部楼层
打电话俾部长有无FW架?玩传销咩,咁老土,一拖一
q3711758 发表于 2020-8-24 20:49 | 显示全部楼层
qweqwe123321 发表于 2020-8-24 18:03

果间哇????????????????????????
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-24 23:07 来自手机 | 显示全部楼层
空是空 发表于 2020-8-24 19:03
打电话俾部长有无FW架?玩传销咩,咁老土,一拖一

没!唔多人玩噶场,一定通过!比较多人玩噶场,稳熟人通过!网络红场,一带一现场通过
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-24 23:09 来自手机 | 显示全部楼层

呢位朋友就要分享下啦!好野应该大家一齐分享
 楼主| babyhoto 发表于 2020-8-25 13:40 来自手机 | 显示全部楼层
honker 发表于 2020-8-25 11:16
现在广告都很牛逼

唔信可以唔去!请唔好话系广告!
空是空 发表于 2020-8-26 18:33 | 显示全部楼层
babyhoto 发表于 2020-8-24 23:07
没!唔多人玩噶场,一定通过!比较多人玩噶场,稳熟人通过!网络红场,一带一现场通过

无熟人点算?去入翻几次92油同BZ加WX呀?佢唔肯加我咬佢呀?超,我不如去其它场,一样有95油入,有宝呀

楼主| babyhoto 发表于 2020-8-26 18:45 来自手机 | 显示全部楼层
空是空 发表于 2020-8-26 18:33
无熟人点算?去入翻几次92油同BZ加WX呀?佢唔肯加我咬佢呀?超,我不如去其它场,一样有95油入,有宝呀

讲得没错呀!我都觉得场唔洗多!觉得好,一间就够!就脚,价钱啱!FW好…点解大家觉得唔好,就系因为一次就遇到唔好,所以就觉得过间野唔得!!
空是空 发表于 2020-8-26 22:10 | 显示全部楼层
babyhoto 发表于 2020-8-26 18:45
讲得没错呀!我都觉得场唔洗多!觉得好,一间就够!就脚,价钱啱!FW好…点解大家觉得唔好,就系因为一次 ...

讲得好听D就系间野够谨慎,唔好听可能系保护费交得唔足,老细心无底

zhaokunlun 发表于 2020-9-11 15:00 来自手机 | 显示全部楼层

哪个厂子可以聊下
Ovins 发表于 2020-9-15 23:18 | 显示全部楼层
小手一抖,金币到手
16620441378 发表于 2021-1-5 12:50 来自手机 | 显示全部楼层

哪里,我在这边都找不到性价比高的95
kof2001chen 发表于 2021-1-7 10:18 来自手机 | 显示全部楼层
我都听不明白在哪里??