开放注册中

[白云]嘉禾街JRF水汇体验报告 JS质素号高

gogocwd 发表于 2018-12-30 17:18 | 显示全部楼层 |阅读模式
        白云

哩个系叫JRF水汇,地点就系尖彭路路K.,停车免费又方便,高速过来噶话,嘉禾出口十字路口对面就见到!由于我经常系嘉和浦,果晚应酬完客户之后系人民公社大饭堂出来,问完SCL无QT之后,我就系大饭堂门口见到一个叫JRF水汇噶招牌,由于经常过来嘉禾浦啊,知道哩间野系新开噶,所以bao.住开发新大陆噶心态决定上去一试(其实系饮左酒,唔淋住行甘远去搵食姐)。JRF噶门口比较隐蔽,系饭店门口左边噶巷入去噶,门口会有个靓女部长或者小弟系度噶,如果唔识点入去都唔紧要,停车场果个热心保安啊伯,你同佢讲话去SN,佢就会指引你上去。我果日去到见到噶系一个非常姓感噶靓女咨客,目测车龄.唔过20,而且C.着得好姓感,心淋上到哩个就爽啦。靓女咨客好热情,即刻带我入电梯,好温柔同我讲,桑拿FW.请上三楼哦。
上到来3楼,哇!有好多小弟同部长系门口等紧了,个个都微微弯腰大声讲:欢迎光临JRF。搞到我好似领导出巡感啊。跟住走去前台挪手牌,由于我系第一次来无预约,但系我都算去过好多SN场啦,套路噶野都学到少少噶,我话无预约啊,朋友介绍我来的,等一下我还有5,6个朋友上来,他们还在楼下吃饭。(点解要讲话仲有5,6个人来呢,因为甘样噶话,会吊到部长胃口啊嘛,同埋对你噶戒心都会降低好多)。
不过哩D套路对住个老奸巨猾噶部长就无乜鸠用啦)拿到水牌入去,小弟即刻过来热情招待。一睇就知道,哩间野系新开噶,因为所有装修都好新,光线明亮,无乜异味。更衣室噶柜大概就60个左右,XZ.得8格,洗头水用拉芳,沐浴露唔记得咩牌子但都唔系杂牌,。干湿蒸都有,貌似无水池。不过我都唔泡噶,可以睇得出,哩个场占地好细,同SCL甘上下,但系新开张胜在干净整洁。
入到休息厅,座位大概就80个,坐低之后,小弟热情过来问候需要饮乜野,点左杯雪必,一份果盘。好快就送到来,由于系新场,成个休息大厅就得4,5个人系度。无几耐,部长就走左过来了,哩个部长就系前台噶其中一个,应该记得我就系果个话仲有朋友等阵上来噶客户,直接就问我,需要现在安排么,还是等你朋友来了再上钟,估计新场,部长都希望开挖多D新客户。非常热情,沟通左一阵,我了解到,QT只需359!加一Q就加多150!QT2Q总价就509.20蚊系一次性YF.费。由于我次次去SN都系中意上QT,所以,QT之后噶其他FW.我就唔多去了解噶啦。之后我话,我唔等我朋友啦,都唔知佢地仲要饮多几支蓝带添。安排我上钟啦,直接就509噶2Q,讲左我噶要求:唔要肥婆,唔要老噶就得。
过左阵,部长就带住我系休息厅侧边噶门过去FW.噶F.间啦,由于地方细,FW.噶F.间同休息厅系同一层,大概就20间房左右。一转弯,JS已经系门口等了,哩个安排好啊,走廊噶光线充足,可以睇清JS个样同车身.,唔中意可以直接换。睇翻部长安排比我噶JS,一睇就系我中意噶类型。果断入房起钟,一入到房我即刻对佢上下其手,佢噶车身.超正1米63左右,苗条匀称,目测BB得B,一S.手入去一M.,原来系B—接近A(好在我唔系X.奴,所以中意B0大噶LY慎点),而且比较软,但系哩个JS最掂噶系个样,模特感款,个样超靓,漆面.好滑,估计车龄.22左右,条腰非常细,后期了解到得19。正宗水蛇腰,但系佢个PP好圆润同漆面.好滑。总体评价系以前去东莞噶模特价1000以上。JS见我好猴急感样,即刻就话帮我出一次水,再Z.FW.。2分钟后拿野入来,我已除晒衫等佢,佢翻来噶时候,NZ.,NK.都唔见左了,将T.ZF.卷到去腰噶中间,因为公司要求,JSYF.唔可以T.光,但系都唔影响FW.。
开始FW.,佢T.了我条裤,我正面训低,之后过程不表!之后JS清理完之后,我同佢就bao.住系床度倾计等落钟了。
出来之后,部长就过来问FW.怎样了。还继续记着我那些朋友。我就话,刚打电话给他们,还在喝酒呢,等一下再上来。然后我跟部长继续沟通了下,了解到原来这个新场还有其他更高更好玩的FW.的,在这里我就不透露了。最近我又去了几次,每次这个部长安排给我的都非常好。质素都好高,未见过有大妈出现。所以我敢讲哩个场噶JS质素好高,虽然环境硬件都差D,但系新装修弥补左好多不足。JS噶高质素以及价钱低先系哩个场噶主打!佢噶主打变成左我宜家噶主场!最后要讲讲噶系,我上过哩个场噶几个JS,号码都记住左啦,不过我就唔一次过讲晒出来,睇啊LY对我噶报告反应噶热烈程度,我再补充公告!!!下路.隐藏回复可见噶就系哩篇报告里面噶超正JS号码,有性趣噶LY就去体验啦!我唔怕JS变红牌会好难约噶,去SN哩家野,睇部长安排,更加睇时间,睇运气,我好少周末多人噶时候去噶,因为多人噶话,部长都难安排,轮钟就避免唔到!