开放注册中

[越秀]你今日出左未啊 军山假日有感

谁敢杀我 发表于 2021-3-11 17:33 | 显示全部楼层 |阅读模式
        广园西路137号
        联系方式:
此处内容已经被系统隐藏,请输入密码查看

密码: 

输入密码2023查看本贴隐藏内容

听讲军山假日重新开返有条222FW.相当唔错,对于呢个黄昏行业系玩一次小一次,去睇睇咯。呢个厂之前去就好巴閪闭,三四批唔同嘅管理层有亚洲,东日,JC.,东成,人人啊 同埋佢自己本土嘅本地哩。搞西度七国咁乱,乱鸠过乱世佳人
带上Z过程中肯定少不免要抽冬菇头水啦,入F.见真人一头波浪卷,肤色建美,车身.娇小玲珑,五官神似丐帮暗黑明日花。我即刻自我介绍,MY NANE IS草原大奔走。寒暄后,好撚快就热情咁抱到实一实,漆面.触感很滑嫩 A4细腰车身.十分加分。法式重车自动转弯,TQ.车到一半,佢话宜家卷发会唔会唔好睇?点会呢,同你一齐都市闲情呢咁好睇噶啦!过程不表。
总结来讲js听教听话,任由我搓圆襟扁,佢欲拒还迎嘅表情,加埋昵昵莺声嘅亚美爹。讲真,听得多都会有D厌咖 呢个世界真系好閪阉闷。
环境干净企理 餐饮大约有十款左右的小炒 味道仅次于阳泉酒家 几个nen.车手BZ也够火辣辣。

llll狼 发表于 2021-3-11 19:53 | 显示全部楼层

消费 地址 还有BZ的微信 我已经通通写清楚 请你们仔细D
LIJIEPING 发表于 2021-3-11 17:36 | 显示全部楼层

地址在哪里没找到呀
叼嗨号 发表于 2021-3-11 17:50 | 显示全部楼层

龙飘飘。飘过留下足迹。2张照片都不是我的菜.
oppo12345 发表于 2021-3-11 17:53 | 显示全部楼层

大哥 粤语实在看不懂啊
chen22334455 发表于 2021-3-11 18:51 | 显示全部楼层

92定系95?
samson 发表于 2021-3-11 18:52 | 显示全部楼层

看起来还可以哦!92的吧?
weichao250 发表于 2021-3-11 18:52 | 显示全部楼层

有冇图2咁正啊?听师兄描述系92CD再大少少?
模特 发表于 2021-3-11 19:13 | 显示全部楼层
ayapink 发表于 2021-3-11 19:23 | 显示全部楼层

复制黏贴也要美化一下吧
a413026a 发表于 2021-3-11 19:36 | 显示全部楼层
卢广仲 发表于 2021-3-23 01:46 来自手机 | 显示全部楼层
路过拿一金
niaoren666 发表于 2021-3-23 13:24 | 显示全部楼层
不知道是不是见过呢?