开放注册中

初试网红场ZL

babyhoto 发表于 2021-1-13 14:15 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
坐标:南洲好又多后门
  448+12

本L基本玩95多,偶尔玩下98,突然心血来潮想试试92,睇LT基本在推网红ZL,拿到联系方式加BZ后就可以睇图下单啦!之前LT好多推三兜2同三兜5,睇图发现三条2已经换左人,睇到三条5介绍颜值身材对口,果断下单,睇睇贵价92有咩唔同
   去到ZL一套常规操作进入大T,环境就唔讲啦!去过都知!一入大厅,人都未坐低,就卑BZ拉去上Z啦,我心霖有没甘赶时间呀,入到FJ已经见到JS等紧,颜值方面可以打8分,同我讲话得19岁,对X没后期人工添加!有C~D,车身156左右!光滑,系95/98场没乜可能稳到
    进入主题,因为本L没玩过92,所以基本都系佢主动多,说说CD …上不通(果断拒绝),中随意,下半通!时间83分钟,好在中都够玩,唔系都唔知点算好,出1ci,可唔可出多次我唔知,因为我都没问到!基本一套流程下来后就系度吹水,不停甘吹水!不停甘吹水,咩FW都没有了………连AM佢都话唔熟,因为唔洗佢地练,最夸张吹到话好多L友点佢Z.系为左同佢吹水,咩都唔洗做!见下佢人就好,仲讲到有人约佢出街,卑1.5W佢过一W夜佢都唔肯!我没语了
     最后总结,除左颜值同车身方面,我霖唔到92场有咩好玩,仲要甘贵!可能系我个人问题,说话太多,同JS没有什么TQ
      各位LY点过三条5的,说说感想??

士楞蛋啦 发表于 2021-1-14 17:10 来自手机 | 显示全部楼层
最憎呢d废话多,呢度唔比碰果度不比碰嘅js,几靓都无瘾啦
JasonMas 发表于 2021-1-14 23:28 来自手机 | 显示全部楼层
自己提要求可以再一次,没什么fw,只是年轻
721831 发表于 2021-1-15 18:49 来自手机 | 显示全部楼层
反正鸡全部都係鸡
dashayu 发表于 2021-1-21 22:09 来自手机 | 显示全部楼层
小短腿没什么服务,试好多次才亲,不过不能sw